Sommerfuglebusk flower power

Sommerfuglebusk ‘Flower Power’ – Jespers Planteskole

Sommerfuglebusk ‘Flower Power’ – Få duftende blomster i haven!

Sommerfuglebusk – Buddleja Davidii Flower Power. kr.134,95. Sommerfuglebusk. Bliver 1 – 2 meter høj og 1 – 2 meter bred Blomstrer fra juni – september Store …

Er du på udkig efter en af de mest farvestrålende og unikke sommerfuglebuske? Så har du her fundet den rette busk med Buddleia ‘Flower Power’. ‘Flower Power’ er nemlig en krydsning mellem de blåviolette sommerfuglebuske og en gulblomstrende sort.

Sommerfuglebusk ‘Flower Power’ (Buddleia Davidii …

Sommerfuglebusk ‘Flower Power’ (Buddleia ‘Flower Power’)

Flotte violette blomster i udspring, som senere bliver gul-orange.Tiltrækker sommerfugle, bier og andre insekterBlomstrer i juli-septemberKan blive op til 2 meter høj.Plantes i sol til halvskygge

Sommerfulgebusk, Buddleja ‘Flower Power’, 5 liter potte

Blomsterne er rosa-violette i udspring for senere at blive bronze til orange. Fantastisk duft og sommerfuglene er vilde med den. Mellemstor busk med en let, opret vækst. Trives bedst på en solrig og lun vokseplads i en god, næringsrig muld.

Sommerfuglebusk – ‘Flower Power’ – Anchers Havecenter

Den smukker ‘Flower power’ sommerfuglebusk bliver mellem 1,5-2 m højt og tilsvarende lige så bred. Den er kendt på sin flotte 3 farvet blomster bundt som starter ud med at være blå knopper, som senere i sin blomstring bliver mere orange. Den blomstrer henover sommeren og ind i efteråret (juli-oktober), og har desuden er kraftig duft. Sommerfuglebusken trives på en solrig og lun placering og i veldrænet jord. Planten er desuden insekt venlig og tiltrækker selvfølgelig sommerfugle. TIP! Ved at klippe blomsten af når den er afblomstret hjælper man planten til at skyde endnu flere side skud med blomster, på den måde kan man få flere og længere blomstring af sin sommerfuglebusk.

Sommerfuglebusk I Buddleja Davidii ‘Flower Power’ I …

Sommerfuglebusk I Buddleja Davidii ‘Flower Power’ I Flerfarvet I Orange-lyserød-lilla | Greenflora.dk

Sommerfuglebusk Flower Power (Buddleja Davidii Flower …

Sommerfuglebusk Flower Power (Buddleja Davidii Flower Power) – Fuchsiahaven

Sommerfuglebusk Flower Power (Buddleja Davidii Flower Power). Opret vaseformet vækst, Ca. 2 meter høj. Flerfarvet blomst. Først violette blomster senere gulorange i Juli-September. Trives i fuld sol og læ i veldrænet jord. Velegnet til haver og krukker. Tiltrækker sommerfugle.Sommerfuglebusk Flower Power (Buddleja Davidii Flower Power). Opret vaseformet vækst, Ca. 2 meter høj. Flerfarvet blomst. Først violette blomster senere gulorange i Juli-September. Trives i fuld sol og læ i veldrænet jord. Velegnet til haver og krukker. Tiltrækker sommerfugle.

Buddleja Davidii ‘Flower Power’ – Prydbuske – Plantetorvet

Buddleja Davidii ‘Flower Power’ – Prydbuske – Plantetorvet.dk

Planten bliver typisk omkring 100 – 200 cm høj og 120 – 150 cm bred. Flotte blandede farver blomster, som typisk er fra 10 – 25 cm – behagelig duft. Blomstrer fra juni- september.

Sommerfuglebusk – Buddleja Davidii Flower Power

Sommerfuglebusk. Flower Power. Priser fra 64,10 kr.

Sommerfuglebusk. Flower Power. Priser fra 64,10 kr. – planteskoler.dk

Sommerfuglebusk. Flower Power med C2 klump eller potte Buddleja Davidii (MP35) – planteskoler.dk

Buddleja davidii “flower Power” | sommerfuglebusk.dk

Blomsterknopperne er blålig-violet som gradvist bliver orange under blomstringsperioden.den blomstrer i august-september og ynder en solrig vokseplads. Den kan plantes i almindelig havejord, kan klippes ned hver forår og skal beskyttes ved hård frost. Med deres dejlige duft, tiltrækker blomsterne masser af sommerfugle. Kan blive op til 2 meter høj. “Flower Power”er almindelig i dyrkning i USA og…

Keywords: sommerfuglebusk flower power, flower power sommerfuglebusk, buddleja davidii flower power